HTML

MA IS FELKÚRTAM MAGAM

A blog mindennapos eseményekről szól, amiktől hihetetlenül felidegesítem magam. Mondjuk, a felháborodásomnak igen alacsony a küszöbértéke...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

2009.07.30. 14:22 Bing

Miért van az, hogy a használati útmutatókban, alapos leírásokban minden olyan könnyedén megy, én meg mindig felkúrom magam? 

Például ismer valaki olyat, akinek valaha sikerült jól beállítania egy kónuszos kerékcsapágyat elsőre egy leírás alapján? Él olyan ember, aki nem ragasztja össze a fél lakást mielőtt sikerülne megragasztania amit akar egy tubus sohasem csöpögő ragasztóval? (Mondjuk, én azt sem várom meg, míg alaposan megköt a ragasztó, ezért nem is ragad össze semmi - a körülöttem lévő dolgokat és a kezeimet kivéve - és ezen nagyon felkúrom magam!) Létezik az emberi fajon belül olyan egyed, aki minden gond nélkül letöltött már zenét (vagy aki egyáltalán) egy magyar zeneáruházból a megadott lépéseket követve? 

Egy szó, mint száz, a pontos leírások mindig alapos indokot szolgáltatnak arra, hogy felkúrjam magam! Ennél csak akkor kúrom fel magam jobban, ha azt feltételezik, hogy leírás nélkül bármit is értek...

 

Szólj hozzá!

Címkék: leírás útmutató használati javítgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://felkurtammagam.blog.hu/api/trackback/id/tr211277671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása